014 51 50 05

INDIVIDUELE SRI LANKA REIZEN  (Tip!)  SRI LANKA VAKANTIE (TIP !)
SRI LANKA RONDREIZEN (TIP!)

Sri Lanka direct uw SRI LANKA Rondeizen SPECIALIST voor al uw individuele Sri Lanka Reizen !

SRI LANKA de parel van de Indische Oceaan, geniet een uitstekende reputatie als paradijselijke strandbestemming, maar het eiland is meer dan zon, strand en zee. De combinatie van exotische cultuur, een lekkere keuken, eeuwenoude koningssteden en een gevarieerde natuur maken het tot de ideale vakantiebestemming.

Al onze Sri Lanka Rondreizen worden met de grootste zorg samengesteld, onze gidsen, kennen Sri Lanka op hun duimpje en zullen u met raad en daad bijstaan tijdens deze wondermooie Sri Lanka reis.

Bij al onze Sri Lanka Rondreizen geven wij informatie over wat u allemaal kan doen tijdens de dag, let wel, u zal soms keuzes moeten maken om de dag niet te overladen te maken!

Maar geen nood tijdens uw Sri Lanka Reis staat ons team van ervaren Engelstalige gidsen u bij,  om ervoor te zorgen dat alles in de beste omstandigheden verloopt en dat u alle Sri Lanka hoogtepunten zal bezoeken. Individuele Sri Lanka Rondreizen zoals ze horen te zijn !

Onze Sri Lanka Reizen zijn zo flexibel dat u ter plaatse u dagindeling nog volledig kan aanpassen in overleg met uw eigen privé gids.

Veel reis plezier en welkom bij Sri Lanka direct, uw specialist voor al uw Sri Lanka reizen.

Rondreizen naar Sri Lanka op maat van jou budget en wens


Individuele SRI LANKA Rondreizen Met Privé Gids

Verlenging op de Malediven

Fantastische ervaring

Bouwstenen


 Excursies

Hotels

Bezienswaardigheden

Info en reservaties:
014/51.50.05

Ma-vr:    9u30 - 18u
Za: enkel op afspraak

info@srilanka-direct.be